Hyvinvointi ja Tekniikka

Microsoft HoloLens

Suomen suurin 3D-tulostin

DigiExpo on nyt jotain ihan uutta!

Uudistunut DigiExpo luotaa katseet entistä laajemmin tekniikkaan, elektroniikkaan ja digitaalisuuteen. Teknologian uusimpien vempaimien lisäksi pääset tekemään hyviä ostoksia Gigantin Messukeskukseen rakentamasta myymälästä, missä on tarjolla tuotteita messutarjouksin.

DigiExpon Tulevaisuus on täällä –alueella kävijä tutustuu tulevaisuuden innovaatioihin, prototyyppeihin ja konsepteihin. Vempaimiin ja laitteisiin, joita voi testata, mutta niitä ei voi vielä ostaa. Alueella esitellään mm. uusimpia ajoneuvoteknologian innovaatioita, älylaitteita, joita jokainen kantaa mukanaan ja älykkään kodin ratkaisuja. Alue toteutetaan yhteistyössä Teknavin kanssa.

Näyttelyn lisäksi Digi-Game-lavalla on paljon ohjelmaa ja esittelyita Tulevaisuus on täällä -alueella esillä olevista uutuuksista.

Katso Digi-Game-lavan ohjelma Katso Tulevaisuus on täällä -osastot

Uutuus: Suunnittele oma messukäyntisi!

Suunnittele oma messupäiväsi ennakkoon tältä sivulta löytyvän työkalun avulla. Valitse Löydä ja näet kaikki mukana olevat yritykset sekä brändit. Koe avaa sinulle tapahtuman ohjelman ja mahdolliset messutarjoukset löydät kohdasta Osta.  Messukeskuksen ravintoloihin pääset tutustumaan jo etukäteen, kun klikkaat Nauti. Merkitse omat suosikkisi sydän-symboleilla, ne kerääntyvät Suosikit-sivulle, josta voit ne joko tulostaa tai vaikka jakaa laatimasi listan jollekin toiselle.

Toinen kätevä tapa saada messutärpit omaan taskuun on ladata Messukeskuksen mobiiliappi, josta löydät kaikki Messukeskuksen tapahtumat sisältöineen – myös DigiExpoon. Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.

Katso osasto- ja ohjelma-aluekartta (pdf)

Poimintoja Skiexpo-Boardexpon ohjelmasta

Mikael Gabriel

Pe klo 18:00

Mansesteri

Pe klo 16:30